voodoo?!

Jag och min kompis har haft otur heela dan! jag kan dra upp en sak som hände mig..

jo de var såhär, jag skulle köpa kolasås, för att jag hade glass hemma men ingen sås till & jag var riktigt sugen på just kolasås, så medan jag skulle hämta ett paket på JS(liten matbutik) så tänkte ja fan va bra då slipper jag inte åka så långt, när jag väl var där så letade jag men fann inte min efterlängtade kolasås, så jag fråga & hon sa: nej den är slutsåld. jag tänkte wtf varför just idag är alla kolasås sugna? det är inte ofta typ.. men jag cyklade till netto ist. när jag var där så frågade jag den som jobade & de hade bara choklassås & det ville jag inte ha..så då bestämde jag mig att cykla ända till ICA för jag ville VERKLIGEN ha den där jävla såsen! när jag var där såg jag att de inte var en enda bil på parkeringen och det är ändå en stor affär vi har och brukar alltid va många bilar.. men nu var de så tomt att de kom en ökenboll nästan.. eller jo en grön cykel var det enda som fanns så jag tänkte inte mer på det och gick mot ingången & då öppnades inte dörrarna och när jag fick syn på dem så var det en stor lapp på som de stod vi stänger 18:00 idag, p.g.a något vet inte vad de var, sådan jävla oturrrrrr elle! men tog sedan cykeln till konsum & där äntligen hade de kolasåsen! överlycklig typ, jag jag var ganska sur.. men innan allt detta när jag åkte hem från skolan med tåget så plötsligt stannar det och stömmen fungerar inte så den inte kan åka, bara för en jävla lastbil hade kört på elskiten! så fick hoppa ut tåget vänta på busshelvete till falköping påväg dit möter jag den bussen jag skulle åka hem till tidaholm med precis nästan innan vi stannar hade hunnit om vi var 6 min tidigare -.- så kom hem halv 7 idag istället för halv 6 ca. -.- tufft asså! orkar inte mer.. haha och sen skrev min kompis nyss som åkte samma tåg & skit med mig på facebook att oturen förföljer mig än eller nått liknande, haha fyfan asså, måste ha voodoo eller nått över oss ;)




Erin Wasson

snygg bryd detdär! och hennes klädkollektion är helnice!!!! här är den: http://shop.rvca.com/erin_wasson.html för ni som vill kika och kanske även köpa nått:)





sommartiden är över

och hästen är här höll ja på att skriva menade såklart hösten, det enda ja kan säga är boring boring boring ! fyfan.

ne men så farligt är det faktiskt inte, saknar bara inte all snö, men de beror nog mycket på att det var sjukt mkt snö i vintras. me not like :(

men för att pigga upp stämningen så ska jag slänga in ett par bilder på sommaren. (kanske inte piggar upp direkt man blir bara mer ledsen och saknar sommaren)



taget i varberg

food festivals today

ja ni hörde, matfestivalen blir det idag för dem som inte kan engelska..

men som sagt roligt ska de bli, träffa trevligt folk som man inte sett på år & dar :)

aya hare helt u n d e r b a r t !


kisses and hugs

medan jag äter twix kan ni få en bild på...

me mee meeeeeeeee old pic but still meee!


nu blir..

det fram till ica, tottegott eller ngn annan butik har inte bestämt mig ännu vart jag ska handla mitt godis, chips, pocorn, nötter, glass osv ngt av de ska jag köpa men vaaad vet ja inte än är sugen på allt, iiiiiiiihh vet inte varken vad jag vill ha eller vart jag ska handla, fan vad problem jag har .-

eeeeeee fan! får se hur detta blir, affärerna lär stänga innan jag har bestämt mig...

cio

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0