I should’ve forgotten you long ago but you’re written into every song I know

och hur SKÖNT är inte det då eller?:D

min helg kommer bestå utav, plugg, natur godis, proviva, promenad (om jag orkar) en massa tv tittande, god mat, shopping på söndagen förmodligen & även kika modevisning! ungefär så ser min helg ut.. hur är eran?

Nu snart börjar idol på tvn, följt av Kenza & Tyras show på webben.. & jag har även liten sovmorgon till 7 eller jag tycker 2h är KANON! men visst sova till 7 låter ju inte som en sovmorgon precis.. men börjar som sagt 20 i 12 bussen går 9 jag är framme 10 & tar lokalbussen genom centrum upp till IKEA & A6 där bakom ligger min skola, bästa PLUSGYMNASIET.. men som sagt lite tråkigt att vara där 1½h innan vi börjar.. sen slutar jag halv 3 ungefär..

haha intressant va?

ne här får ni en betydligt roligare sak att kika på..





Jag trodde aldrig detta om en krokodil & jag trodde även inte att jag skulle någonsin tycka att en krokodil är söt?
men tydligen kan även krokodiler vara snälla & inte se allt levande som mat, för dem är ju ändå däggdjur. Dem verkar ju även ha känslor, mycket man inte trodde om dessa däggdjur...

visst är den söt på ngt sätt ? ;)

änglafin till djävulsnygg !?

haha kom inte på någon bra rubrik som ni märkte.. men vad tycks, visst har hon förändrats endel hon har typ blivit motsatsen.. Före var hon prinsessvacker med sitt långa hår & sina fina långa dyra klänningar nu har hon attityd i både hår & kläder, rockig & riktig het, älskar uppmärksamhet & klär sig vågat & speciellt..typ! (lite som Lady Gaga stilen, alltså utmärkelsen/ sticka ut) men måste bara säga att jag älskade hennes långa, tjocka hår, så himla fint! 


http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/1nvuo3vflsgbjezf3wnjzcpnd8abwgw/L%C3%A5ngt%20eller%20kort%20h%C3%A5r,%20vad%20v%C3%A4ljer%20du%3F

vad tycker ni, var hon snyggare innan eller nu ?!

Bloggen har fått lida...

oja! tyvärr så har bloggen lidit nu i ngr dagar.. MEN, ska bli ändring på det nu i helgen blir det inlägg efter inlägg, eller kanske inte så överdrivet men bloggar ungefär 4- 5 gng om dan, blir väll aaallright?! :)

by the way, missa inte BELLA, jag menar KENZAS & TYRAS SHOW, 21:00.. ni kan kika på showen HÄR eller gå in på tyras blogg eller Kenzas blogg och kika!

Här är förhandsvisning för er som ej har sett..



Vem gillar ni mest, Kenza eller Tyra ? och varför?

gymma & stylist!

Idag slutar jag 11:20 för vi har halvdag idag & är lediga på eftermiddan! sjukt skönt enligt mig =D
Nu på morgonen är det gymma som gäller på friskis & svettis efter det så har vi bara 1 stylist lektion sen slut !
blir ngr inlägg när jag är hemma sen.. så see u later! ♥

här får ni en nytagen  bild på en trött becca! & har en sjuk tandvärk!

hejhej bloggen!

jag har inte glömt er.. sitter på tåget & är snart framme så hörs när jag är hema vid halv 7 tiden ungefär :)

så länge får ni kolla på denna skönhet! Kate Moss, a true beauty


Kiiiissseeesss

lips

glossy lips with too faced lip injection extrem, kommer från eleven.se ..
Too Faced Lip Injection Extreme
rätt kass men lite mer färgade kanter blir det & läpparna får mer färg & såklart blir dem lite större, bättre resultat efter 30 dagar.. men jag har inte orkat använda den varje dag, bara lite då & då :) jag köpte två, rätt onödigt enligt mig nu men då trodde jag att den var skit bra & kunde inte nöja mig med en för trodde jag skulle vilja ha en till när den tog slut så lika bra att köpa på direkten, ja så tänkte jag, lite osmart lixom priset ligger på 290kr st så de är ju inte lite pengar för två stycken små lipgloss.. 600kr.. men ibland tänker man inte mer än vad näsan räcker.haha!

my lips ...





pussss & nattiiiii

hey, hey baby!

oh ah! I wanna knoooow if u wanna be... haha aja, som sagt söndag idag & då ska jag endast ta hand om mig själv dagen idag :) om ni inte har ngt att göra så pyssla om er själva lite, det är nyttigt :)

här får ni bild på en riktig läckerbit



sliten, flötig, trasselhår, oren osv.. haha kanske inte så dåligt skick då men! nästan.. så nu tänkte jag hoppa..ja, ett riktigt mega skutt in i duschen & göra scrub m.m, ciiiao bella!

saturday

varför är alltid söndagar så ''gråa''.. kalla & trista!

Nu ska jag ta & fixa ihop ngt att äta till mig, sen ska jag ta & skissa lite på olika sminkningar, är fortfarande kass på att göra en snygg kropp, kan bara skissa ett ansikte.. lägger upp sen (om det blir bra dvs) brukar bli hyffsat iaf =)

så länge får nu ett riktigt budgetpris på dessa snygga skor från Nelly.com!
jag la ju ut ett inlägg igår med nästan exakt samma skor & dem låg på 1000 lappen, så dessa är riktigt haff om man vill ha såna här skor, riktiga höstskor! ska jag ta & köpa mig :)

finns i färgen, grå (som på bild) svart, (kola)bruna, mörkbruna..

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/427526-0080?$productOverview2$

börjar dagens inlägg med..

det jag nästan slutade med igår, lägga upp något snyggt klädesplagg.
Dessa skinnshorts från topshop för 800kr är en riktig läckerhet, älskar den kola/ senapsbruna färgen på dem
skulle kunna göra en hel drös med olika outfits med dessa snygga skinnshots!
ngt brunt/bruntskinn är ett måste i höstens klädgarderoben.. lo♥e


pussssa på er!

hihi, hittade en bild på Anagina..

& en i min klass (fast tror inte hon går kvar nu hon slutade nog nyss).. men blev lite chokad när jag var inne på anaginas blogg & fick syn på jessica som hon då heter sitta där på en bild.. haha, aja :) ne nu blir det sängen, nattinatti!


H&M



Denna kavaj är från H&M & är riktigt snygg, lite armé stuk på den, färgen älskar jag & med det matchande bruna skärpet, en skit snygg höstjacka! den kostar endast 600kr ändå ett hyffsat pris!

Modekungen



Den här klänningen skulle jag gärna vilja ha i min garderob, hade matchat den med mina skinnbyxor eller svarta strumpbyxor med knähöga strumpor.. snyggt.

michael van der ham

Michael Van Der Ham

Hans kolletion var att blanda mycket beiga silvriga färger med färgstarka färger, vad kan jag säga mer än att jag gillar det, men han ligger ändå inte högst upp på min favorit lista :)


nu ska jag nana.. GODNATT ♥

Bilderna tagen av:

Felicia


Jag & Felicia, min gulleplutt, vi är klasskamrater från 2månader tillbaka & vi går STYLIST, bästa linjen!!!
och klass för den delen :D:D:D:D:D:D happy face




ALEXANDER WANG


http://girldir.com/files/images/alexander-wang-fall2008.jpg

Megan Fox

sitter som sagt & kikar på transformer & inte mindre än Megan Fox som är en av huvud karaktärerna i den.. hon är såå jävlaaa het! skulle inte tacka nej för det utseendet... nu ska jag kolla vidare, bye beibe!


http://www.wiihotties.com/wp-content/uploads/2009/06/megan-fox-transformers.jpg

Transformer

sitter & kikar på transformer på 4:an som började nyss & ska ta en massa glass till det :) så länge får ni bild på två par snygga skor den första är från acne den andra är från zara, älskar den bruna & beiga färgen..



lördag förmiddag!

hello sweet!

idag är jag hundvakt åt mormors hund ''bäbis'' Ludde.. haha asså hon lämnade honom i morse & ringde nyss & frågade hur det gick ;P hon bryr sig mer om hunden än oss barn.. har bara träffat henne 2 gng på 3år & det var i somras jag träffa henne, idag sov jag när hon kom & lämnade hunden.. orkar inte träffa henne när hon bara kan komma när hon ska ex. lämna sin hund eller ska åka till hennes mans barn & åker förbi här en snabbis & när vi väl ses så är det som att vi har träffats varje dag typ (för henne) börjar prata som vanligt utan att fråga hur det är & sånt!..ne nu ska jag inte skriva allt jag inte gillar med mormor finns endel. Ska istället gosa med ludde bebis





Yellow light

blev ingen helg i göteborg för mig blir om 2 veckor ist :) pratade med min lillasyster på 6år förut i telefon hon är så SÖÖÖÖT!!! känner mig så jävla taskig när jag lovade henne igår att jag skulle komma har inte sett henne från sommarlovet, det tar ca 3-8månader mellan varje gång jag ser henne & även min mami.. sjukt! jag får så dåligt samvete när jag lovar min lillasyster saker när jag inte gör det.. ne klarar inte tänka på det nu! men när jag träffar henne så ska jag krama ihjäl henne & tillbringa så mycket tid som går till henne & får såklart inte glömma bort min lilla mami heller <3 fyfan vad jag älskar dem!!!!!!


Här får ni två bilder på mig (som vanligt)


pusssss, ha en super helg btw!

börjar 11:40..

segt kan man säga, är i skolan klockan 10 varje fredag finns ju tyvärr ingen annan passande tid med tåg/buss.. känns lixom lite sådär att börja sent för alla mina andra vänner slutar ju typ då! och så slutar jag 3 och!

måste bara säga .. fyfan vad alla är kassa i idol eller ? vad händer? alla sjunger ju falskt nu typ, haha och idag så skulle de tydligen också vara riktigt dåliga enligt aftonbladet.. alla de som var så bra på första audition, ex Olle, Eric. men icke sa nicke! får hoppas på att Alice, Eric, olle stannar ändå L O V E  T H E M. dem alla tre har speciella röster.

iaf. tänkt klippa av mitt hår idag (själv!) om jag vågar, brukar klippa mig själv & resten av familjen men nu känner jag mig ganska osäker, vet inte om jag vågar!! men vill ha unger axlarna ungefär & rakt klippet typ lång page men ändå så vill jag inte ha kortare ibak.. ne men får se, måste ha nån bra sax också.. men just nu lutar det åt att jag inte klipper av det (idag iaf.)

Nu ska jag sluta skriva & hoppas på att Felicia lille kommer snart sitter ju ensam här, vart är mina classmate ? fast alla bor ju typ här i jönköping så de tar ju såklart senare bussar.

men ska dra kysshej

videoklipp on moi

visst sjunger jag bra? :)



hihi, jo för de som inte märker att jag mimar som syns väldigt tydligt så mimar jag till min egna remixade låt av Alice cover på Samson! blev den bra? ;D (dock låter ljudet mycket kassare på klippet) haha min första remixade låt, remixade inte så himla mycket men tänkte lägga ut lite remix låtar ibland.. men vet inte hur jag bara lägger upp själva låten förutom att jag måste spela in det med camen lix. ;p jag vill ju inte vara med & typ mima varje gång jag ska lägga upp mina låtar.. men får väll försöka hitta nån lösning ;)

men nu börjar idol igen.. Hade great!! puss

trött som inni

sitter här & är frustrerad orkar inte till tandläkaren men måste, vill ju veta vad som gör värken!! men jag är så trött vill helst bara gå & lägga mig med ett varmt tjockt täcke & kika på en mysig film! men tandläkar besöket tar väll drygt bara 10 ynkla minuter .. men ändå ;)

hihi det är en liten humla som försökte komma in genom fönsterrutan han tyckte väll att mina blommor i fönstret såg lockande ut.. han är envis han vill komma in, borde göra ont att åka in i fönstret hela tiden! så, nu flög han iväg:)


(säger bara tur att inte min tandläkare har sån här munskydd, ser bara otäckt ut! haha)


ajjaja hörs senare alligators!

<3

kan man bli mer ego?

visste ni förresten att ego betyder ''jag'' på latin så får väll säga för mycket ego bilder eller ngt i den stilen! hehe

asså håll i er här kommer en rejäl bildbomb på ego! ;)
jag är en riktig surnisse på första bilden.. btw, älskar min nya lilla spegelvägg, mitt rum ser mycket större ut(y)


(ser fortfarande ut som gamla idoljuryn Kirsti med min prick mellan ögonbrynen)


nu ska jag sitta & ladda ner lite data spel & sysselsätta mig med & äta mina vegetariska vårrullar.. ska till tandläkaren vid halv 5 sen hem göra lite homework tills i morgon, rätt mycket faktiskt med de vill jag inte veta om! sen blir det s j ä l v k l a r t idol!! :D riktigt roligt nu tycker jag & de har så mycket press på sig.. skulle nog aldrig klara av det.. får ju knappt ngn sömn på ngr dar, skulle inte klara stressen skulle bara bli förbannad & det skulle ju inte va kul att se på tvn när jag får mina ryck HAHA! aja, ni får ha det bäst! kisses


Mina favoriter i idol!

tänkte lägga upp klipp på mina favoriter i idol från i år :)

Alice Hagenbrandt
alice sjunger samson, det har varit en stor favorit låt för mig förut.. men forfarande bra & när Alice sjunger den smälter man nästan lite, go röst!




Olle Hedberg
WOW, villken kille! utseendet, rösten.. helheten! älskar hans röst, här dör man faktiskt lite istället!;)



Emil Carlsson
annorlunda röst, orginell & mycket speciell (rimmar, haha) men älskar den!!! och låten u are the best thing älskar den också & Emil sjunger den så otroligt bra! & han är också så söt ser ut som en karlsson på taket typ (fast sötare) asså söt på ett sött sätt inte snygg söt eller vad man säger ;)






vem är din favorti i år?:)
kramis

Jag & Martina sitter på bussen..

hem, båda två! vi har inte slutat vi slutar inte förens halv 4. men vi båda har en anledning ;) hehe.. Den ena ska till vårdcentralen & den andra tandläkaren... Jag som då ska till tandläkaren, har haft sån jädrans tandvärk eller mer tandköttsvärk i själva tandköttet, tror jag har inflamation i det.. har haft det nu snart i 1år till & från!! men idag har det gjort extra ont.. så får väll sluta upp med mitt godisätande HAHA! ne ska inte ljuga men gick in på IKEA & köpte med mig en stor gott & blandar påse & en choklad! haha, kan kan tyvärr inte motstå när jag ska sitta på bussen 1h, måste ju ha ngt att tugga lixom:) eller hur?

ne nog om mina problem... här får ni nytagna kort, var osminkade idag (bara ett drag med mascaran) för vi skulle ha gjort ansiktsmassage peeling & ansiktsmask på varann men som sagt jag åkte hem nån timme innan det, skulle dock varit skönt annars!





ang. Kissie!

HAHA! jaja hon säger att hon har platina blont hår igen.. oj vad snabbt det gick då, sa hon inte igår att hon ville ha platina blont igen ? ;) det går tyvärr inte så snabbt nät man har brunt hår att få det så ljust, det skulle gått av !

men de som trodde på att hon har färgat platina blont igen ska få svaret : NEJ! det har hon inte ;)

peruk är det jag mer skulle kalla det .. hihi syns på bilderna hon lagt ut också! men hon kör sitt race med att ljuga & provencera.. & hon vill nog se hur många som går verkligen på det ;)

nu ska jag nana! godnattiii allesammans :)


hjälp med bloggdesign! ngn?

Ville bara fråga om någon gullig själ skulle kunna göra en lite finare eller mycket finare design än min usla design ? :)

länk till design: bloggdesign Ungefär sån här liknande design/header vill jag ha.. någon som gillar att pyssla med bloggdesign frivilligt, hör av er!:)


kramis





hey snyggingar!

är riktigt usel på att uppdatera.. det beror ju på att jag är helt slut när jag kommer hem klockan 6 varje dag & går upp 5 varje morgon.. men som sagt usel på veckorna tar igen det på helgerna. I promise! :) & ska försöka hinna med dagens outfit bild på morgonen men är som sagt väldigt stressig på morgonen & tiden går så himla fort.. men om jag får nån liten lucka över så lovar jag att ta en liten dagens outfit bild :)

Nu ska jag kika idol på tvn, brukar ni också kolla på det? och gillar ni också mest auditiona som jag?:D
(ni får en kanon fin bild på pang bruden Agyness Deyn, älskar förövrigt den gammeldagsa pilot stilen)

tjo bananas. (FILMTIPS tack!)

orkar inte ta min tid för att skriva typ ett enda ''roligt'' (säg mig ngt roligt inlägg jag har gjort haha) inlägg idag, orkar bara inte (jo jag vet att jag är lat!) älskar att göra paranteser tydligen, haha! sällan.. med i varje inlägg typ.

a okej ska nog sluta skriva nu, har ju som sagt inget ''roligt'' vettigt att skriva om så & om det är typ 1% av er  som läser detta så är det rätt meningslöst, vem orkar läsa min tråkiga text lixom? haha

så nu ska jag avbryta mitt knäppande på tagentbordet, fast mina fingrar älskar att skriva ju!! men bara meningslöst att skriva när det är ingen som orkar läsa.. så hejjj, kyssa .. skriver i morgon kväll eller uppdaterar senare sen. KISSES




p.s ngn som kan säga något bra film tips ?






Cartoon



Living in a cartoon world!

stylist- makeup lektion, hole day long!

ska ha prov i en vanlig ''naturlig'' sminkning där först vi tar bort smink om personen nu har smink med en rengörings kräm, smörja in ansiktet med ansiktskräm, bas (foundation) concealer innan om det behövs, higlighter (under ögonbryn/ kindbenet längst upp typ underögat där), rouge lodrätt, vågrätt eller vad som behövs (beror på ansiktsform) lite lätt med ögonskugga (varm brun ex om personen är varm eller kall så blir det kallbrun) kajal som eyeliner lite lätt på  över fransraden typ (halvvägs på de med små ögon hela på stora ögon kan även makera under fransraden om de har stora) mascara!

tror jag inte glömt ngt eller de har jag säkert.. men tror de är detta vi ska göra annars ska vi sminka olika ansiktsformer & ''reglera'' dem så de blir ex smalare ansiktsform.

komplicerat, ja det är det verkligen även om man inte tror att stylist linjen är det så är den de!

nu ska vi nog snart börja typ om 1 halv



Bild på Felicia & mig från igår :)


HAHA ni måste kika på come hems nya reklam!!!

HAHAAAHA.. älskar den. ''jag är döden'' & rumpnissen & avatar ''hej på er'' .. allt är så jävla roligt så jävla bra härmat olika program & filmer;D

om ni inte har kikat kika!!!!


Kate Moss



En naturlig fin kvinna! så otroligt vacker, man skulle kunna göra det mesta för det ansiktet!

Celebrity without makeup!



We all have a natural side!


on the bus home.. sweet home!

lyssnar musik & ätit laktits så jag spyr.. ja de är vad som händer för mig nu :)

vill va hemma & äta en fet fresig macka eller .. ja är as sugen på en ceasarsallad eller ngt i den stilen, FRESH!

är hungrig har inte ätit mer än frukost och de där jävla lakritsarna nyss.. åh spyr när jag tänker på de :s

det börjar redan skymta lite mörker.. ne nu måste jag sluta innan jag spyr ärligt talat.. tjo!



lille Felicia med tungan & jag :)

Har hittat min(a) drömjacka

så jävla snygga!!! den kommer ifrån chicy.se

kan tyvärr inte ladda upp nån helve*es bild på dem för de var för små..

men direkt länk till bildenerna jacka nr1 & jacka nr2

älskar älskar älskar dem!

vilken är absolut snyggast? kan ärligt talat inte välja. help me!




What a beauty



Gemma Ward

Det är söndag

och jag orkar inte blogga små mycket idag...

för jag ska äta mörk choklad & spela sims 2 om det nu kan installeras på min apple macbook.. fattar noll

men det löser sig nog, googlar runt lite så :)

ha en bra söndag allesammans! för det ska jag ha..

kisses

kika live på fashion week i London

här kan ni se fashion week i London live show klicka här - > F.S live

Det ska jag tillbringa min tid utav att kika på :) nästa show är dock om drygt 1h.
så nu ska jag laga mat & greja! pusshej

( bild från Topshops kollektion som var i början.. )

MTV music awards..

blev som sagt inte läggdags ännu.. Simone hade lagt ut en länk på VMA 2010 galan som nyss slutade typ & jag har inte kikat på det .. & det måste jag ju göra älskar att se på MTV awards!

har ni också missat programet & vill se det så gå in på -> MTV

(det är klipp av hela programmet, & klippen kommer automatiskt efter varann så tryck inte på nått)

puss & godnatt!

ne nu får det nog bli sängen..

och drömma om den här snyggingen.. J.B ♥


gott tips

Kyle Minogues parfym är en av de goaste lukten jag vet! doftar så sjukt jävla gott.. har inte parfymen än men ska köpa eller rättare sagt MÅSTE köpa!! Det är den på bilden, Darling.




kladdkaka

nu ska jag ta mig en fet bit av en kladdis! blev så sugen på det när jag fick syn på en bild på en..
det är lördag & jag hoppas alla som inte partajar flötar gärnet!! för de gör jag :D



mums

s.k ryggsmycke


ryggsmycke av erin wasson




snyggt eller inte?

jag tycker det är skit snyggt! skulle va grymt snyggt med en långklänning/tröja med öppenrygg & ett ryggsmycke. skulle vilja ha ett med ett kors! :)


Stjärnorna finns här

Vill du se stjärnorna ta dig en titt om kring
vem är det som bestämmer om man blivit någonting
jakten på framgång och succé gör människan blind
livet är större än materiella ting
du har inget att bevisa för dom
bli aldrig nånsin en kopia av dom
när nån vill visa deras väg
så kan du hälsa att vi följer inte med..



ur låten kapten röd, stjärnorna finns här.. så bra

Videoinlägg

naaawww så söt ja är :)





jag skyller på att jag är uttråkad...

snart dyker det upp ett videoklipp

där jag sjunger !!!! don't forget check in then!!! :D


Min man på bilden btw ;)

pussssss


veckans Trend

var ett tag sen så kör igång med det igen...

Veckans trend: Lårhöga stövlar

kommentar: De lårhöga stövlarna som var väldigt populära ett ganska litet tag & har nu kommit tillbaka, och i en vesion av kilklack.. Jag tycker de lårhöga kilcklackarna är grymt snygga, men kan dock tycka att de med en vanlig smal klack är lite för trash för min smak.. Men dessa kommer nog användas flitigt av många fashionistor i höst & vinter.

Dessa på bilder är från vegabonds kolletion & är riktigt heta! den till vänster (heter Gaga) av lite smalare modell gillar jag lite extra


Vad tycker ni om denna trend? något ni skulle absolut vilja ha eller något ni aldrig skulle kunna använda ?

billigt pris på bra smink!!!!!

Ni som aldrig har varit inne på Elfs sida så måste ni bara gå in där, de flesta sminket är under 20 lappen, grymt!!!

Finns ett drös med olika bra produkter som foundation, primer, concealer, mineralpuder, lösögonfransar för 18 spänn m.m inget kostar mer än 80kr vad jag har sett, men tror de inte finns ngt där som kostar mer än 100 iaf. nu vet ja vart jag ska köpa mitt smink framöver, när jag får mina pengar ska jag beställa hem ett helt drös med smink :)

men här är sidan Elf CHECK IT OUT! i'm in love..

Swag in a bag



älskar Rebecca Simonssons låt! hon är grym, ser verkligen upp till den bruden!

i skolan

börjar 11:40 på fredagar.. känner att det inte är allt för kul när de flesta av mina vänner slutar den tiden..hmmm-.- sitter & väntar på att de ska fylla på i automaten vill ha något att dricka!!  
aja blir inget mer skrivet nu blir när jag är hemma vid 5 tiden :) kysssa






Alexander Wang

svååååårt, ska jag ta dem eller inte??!!!!!! ville helst ha dem korta vesionen men tyvärr slut :( känt märke i New York & de skorna var väldigt populära, äckligt snyggga!

men kanske ska vänta lite till, till hans nya kolletion kommer? kanske kommer ett par illgrymma skor :)
men ska iaf ha en väska från hans märke, ska visa väskan jag fall lite för:)

btw ALEXANDER WANG 's  hemsida, där kan ni köpa online:)

Här är skorna jag kanske ska köpa (gick inte kompiera eller spara bilderna på dem)
så här är direktlänk Anouck beatle boot & väskan Rocco mini duffle

säger bara....GE MIG MONEY!



oooh så sooot man kan vaaaa
/poosssss & natti

Donkeyboy<3



hejsan bloggisen!

ja idag har varit både en jobbig & ganska bra dag!

sammanfattar lite kort bara, tråkigt att läsa långt ju !

Första lektionen hade vi Åsa och hade hudvård, massera varann lite å så. (gosh va avslappnande de va!!!)
sen hade vi hemlighetsfulla Cilla som kom med ett oförberett prov i flätor, jag blev klar först & fick ett mycket bra MVG för min fläta var peeerfekt, inget utstickande hår eller hängde nånstans (mkt stolt) sen fick jag MVG igen & sen ett VG när jag slarvade ihop en fiskbensfläta på ngr minuter ville hinna med tåget.. men de gjorde jag ju ändå inte, missade det där jävla tåget på 1 JÄVLA minut!! jag & Felicia sprang som jävla galningar genom stan, haha! men tog en buss ist så kom hem 1h 20min tidigare än om jag skulle sitta kvar & vänta på 4 tåget.. så de är skönt! oj blev visst en hel jävla text ändå!! men men så blir de ibland :)

här får ni some pics! ;) ''dagens outfit''




My ring!

MY FUCKING RING!

kösshej

videoblogg



jag är riktigt kass på såna här men ger de ett försök :)

(jag pratar visst väldigt tyst märkte jag & ibland hör man knappt vad jag säger så höj ljudet!)

En kladdis m. vaniljsås & lite glass i STORA lass på det;)






JAPP!.. det förtjänar jag efter skolans ''skoljogg'' jag & Felicia gick dock i ett raskt tempo och gick 4km på 30min.. inte illa ;) haha eller lite kanske.. Missade 2 tåget på 5 JÄKLA minuter.. men vad gör det nu när jag ändå är här hemma:) men lite segt vare allt fick vänta på 3 tåget istället, imorgon så är det stylist hela dan ska pröva på att göra svinrygg uppsättning haha ser inte alls så dumt ut som det låter;) men den verkar ganska eller väldigt enkel men det ska jag inte säga för en inbakad fläta ex. tror man att man är skit bra på fast här kollar de om det hänger ovanför öronen & grejjer då får man (-) för det och om man då har 3(-) så får man ig, jag & josephine var de enda som fick MVG på utbakad & jag fick VG nästan MVG på inbakad.. inte dåligt det, de flesta fick bara ett g eller ig nån enstakad fick VG och! jaja nu får jag sluta skriva (men jag älskart) nu tänkte jag flöta till det lite & kika tvn!! :) götttttt


ha det underbart! pussss

lite snygga bilder...

INTE lite heller!!! shiiit niceeee :D



Sara Johansson när hon hade sin korta karriär i bordtennis!:)

jag var faktiskt liiite muskelös på den tiden;) like my pottfrilla btw!

På den tiden jag körde mina moves till fame ;)


eeh nu måste jag sova!! natti, poooossssss ♥

hiiiihooooh

gamle tant :) satt & glodde halva resan medan jag hade uppe camen ;) haha lite läskigt vare allt men jag & Tina satt mest & skrattade såg roligt ut hihi! ;) hon undra: vafaen äer dettdära?! typ. hahah ;) men iaf.. idag har jag ju som sagt vart i skolan (äntligen avklarat dag 2, tisdag!!!) har ju som varenda tisdag haft stylist hela dagen lång slutade 4 fast fick sluta halv ist. litesköntja. och som alltid på tisdagens stylistlektioner har vi smink men en asgrym makeup artist/frisör hon tävlar i makeup och är jätte snäller!=) aaajaa här kommer ett par bilder innan jag ska lägga undan min macbook för att kika på idol, sovmorgon imorgon, får sova till 6 förövrigt, jippi! det säger vi yiiiiiihaaaa på ;)





haha så satt hon & glodde, creapy ? kanske lite va



dagens outfit

haha, förlåt men outfit bilderna blev illkassa, så jävla svårt med webbcamen & kläderna är inga speciella tog det första bästa typ.. skulle inte hinna att stå där & välja hade bråttom till bussen! men men, jag har lovat att lägga upp dagens outfit då måste jag hålla mitt löfte också!;)

så här får ni tre bilder!



enkelt outfit, kofta linne spetstights!

spetsigt!

hörde ni förresten om tåg olyckan? & storbloggarn Kissie satt i tåget och gnällde som vanligt;) jag tycker hon ska va glad att hon inte satt längst fram & blev skadad! t.o.m kunnat dö! det är ju en kvinna som blev riktigt allvarligt skadad och kan dö.. så jag tycker att lilla miss kissie kan knipa igen sina fejkade läppar & bara hålla käft & vara tacksam att det inte var hon!!!


aja, kramis på er så länge
!

På tåget, hemfärd!



Måndagar, måndagar ja dem är som dem är, början på en ny vecka, fem dagar till helg, ledighet! vill ha ledighet nu!!!!! nån mer?? skulle va skönt eller hur :)

men nu sitter jag här avklarat måndagen, känns härligt, en dag mindre av denna vecka.. dricker proviva female med extra järn, jo tack jag känner det! och äter en chokladbit & bananchips! sjukt gött!!! nån mer som gillar de ?

uppdaterar dagens outfit senare sen.. inte så märkvärdig precis men :)

have a nice day! puss

Topshop

Topshops höstkollektion börjar komma ut, här hittar ni ett antal plagg :)



BLOGG AWARD!

Här kan ni rösta på vilken du tycker har bäst blogg i dessa olika kategorier, gå in & kika!

såhär röstade jag:

Årets bloggbusiness


Kenza, för... att ;) ne men hon är en riktig bra businesswomen! hon har aldrig misslyckat med något projekt hon har gjort!



Årets blogginspiratör




Foki fick den rösten även om hon inte är riktigt min insperations blogg.. men hon är väldigt kreativ, positiv & ger bra energi ifrån sig på sin fina söta blogg.


Årets bloggTV



Bella & Tyra show, var ett roligt program för alla blogglovers & bloggare :)

Årets kändisblogg



Cimon! dels för han är snygg & riktigt bra klädstil.. killar borde se efter han :)


Årets mest originella


Rebecca. Hon är så sjukt snygg & har en bra blogg om allt från fest, photo booth m.m en bra blogg i helhet! om man har tråkigt så in & läs ;)

Årets modeblogg



Columbine smile, hon har riktigt modekoll denna tjej! grym stil, vågad det är hon också :)
Hon lyfter fram det senaste inom modet, och ja som sagt.. stenkoll!

Årets nykomling


Andreas Wijk, ser bra ut, fresh style, verkligen modekoll inom herrmodet! bra inspirationkälla för killar som har oftas lite svårt med kläder :) han har lyft sig från att ingen läste hans blogg till massor på kort tid så han får min röst!

Årets skönhetsblogg



Röstade på Linda för hon är den enda bloggen jag har läst, men det jag har sett är bra & hon vet vad hon gör :)

Blogstar



Anagina, hon är tuff som vågar skämma ut sig & verkar va en helskön tjej, har inga problem med nått och kan bara va sig själv.

GULDPENNAN


Röstade inte på någon för jag har inte läst någon av deras bloggar...
(var visst tvungen att rösta på nån fick bli spiderchick)

Roligast i bloggvärlden


Anagina igen, jo ni vet nog varför :) hehe

hur röstade ni ?

vaxning

på G! ajajajajjj, men ska bli gott att bli hårfri ett tag ;)

idag ska jag bara göra '' ta hand om sig själv dag '' det behöver alla en sån dag då & då:)

här får ni ännu en ofixat mig bild jag tog nu precis.. men jag bjussar ;)



kramisar becciis

hola amigos!

jag börjar första inlägget med H&Ms grymma kollektion!!!

och måste säga att det ska bli väldigt spännande att Lavin ska sammarbeta med H&M.. nån som ska kika på fashion show vidningen 2 november? JAG SKA!

här är några enkla outfits jag har skapat, ni ser även vad det kostar! :)




( Benvärmarna är tillbaka!! )




en outfit som många inte vågar ha säkillt de med långkjol, men jag tycker det är snyggt!!



Nu med de här benvärmarna igen, tog dem dels för att byxorna nertill var vidga, men ändå snyggt :)

fast inte så mycket att välja på för det var bara ngr kläder från H&M :) men H&M kommer ha mycket av höstens trender.. har inte satt igång riktigt än men det är påbörjat :) så håll utkick i H&Ms butikerna!!

kramis

ni får 3 bilder innan jag somnar!





godnight sweetheart godnight...

videoinlägg..



hihi... jag ska börja att videoblogga lite då & då, fast lite vettigare inlägg då men ;)

krokodil som husdjur?

något som nån skulle vilja ha?

varför vill man ha ett djur som ser allt levande som mat? krokodilen rör sig ju knappast, ser ut som de är döda typ..
för att själv inte bli biten eller dessvärre uppäten så måste de vara mätta hela tiden, så man inte riskerar ngt..

här ser ni en artikel om vicki som har 3 krokodiler som sina husdjur och sover med dem i sängen även låter hennes 16åriga sån sova med de ;s sinnes!! bryr hon sig inte om sin son eller?



choklad

nu ska jag mumsa en massa choklad & se om det finns något riktigt bra på tv :)

hoppas alla har en mysig lördag & unnar sig en massa onyttigheter :)
uppdaterar senare, pusspuss



dagens vill ha!

vill ha exakt en sådan snygg stickad tröja! en i den färgen & en i militärgrön & en i ljusbeige :)



snyggt när hon bryter av med riktig blå färg på skorna!

homecoming

nu är jag hemma, tvättat bort sminket & gjort scrub & grejer så nu känner jag mig fresh!
och åt en god vegosallad på det.. känner mig typ..nyttig & hälsosam! eller nått;)

blev ingen väska, men skinnbyxorna jag har letat & suckat efter blev funna (eller hur skriver man? hittade?!) och så den ''runda'' halsduken.. jag försöker låta bli gina tricot för att efter ngr dagar ser man alla typ har samma sak som man har köpt, det gillar inte jag, vill helst ha kläder & sånt som de flesta inte har.. känner mig lix. speciell, haha ne men jag vill skapa mig min egna ''stil'' eller ha något lite uddare, inte något som de flesta har! känner ni inte likadant? men btw skinnbyxorna var ju såå billigare där än de andra butikerna & nästan EXAKT likadana, så varför inte slå te lix.? ;) hittade även halsduken där inne, fast jag letade överallt så hittade jag inte den ''runda'' halsduken jag sucka efter, så därför fick det bli ginas !

här får ni bild på köpet!
( jag har som sagt inget smink & ser rent ut sagt förjävlig ut, men i bloggen bjuder jag på det mesta;) )
Här är en riktigt dålig bild på skinnbyxorna visar bara typ hälften av dem, haha! to bad.. men gå in på klings bild när hon har skinnbyxor på sig, så exakt ..nästan ser de ut på:) redigt snyggt, när det är lite ''pösiga'' gillar inte såna där lack tight som sitter åt..


halsduken, fans tyvärr ingen annan färg hade vart snyggt med militär grön eller mörk vinröd färg, eller svart, beige går ju med grått också ;)


Dagens outfit bild(er)..

Så nu är jag klar tog typ 15min med smink & fixa kläderna :) ska ju som sagt mini shoppa lite idag så orkade inte bry mig så mycket om kläderna tog bara lite enkelt :)
(de tog fler bilder efter varann därför de blev lite suddiga + att det är cam )








visar senare det jag ska köpa :) kyssssa

mini shopping

Nu blir det en liten minishopping, ska ha en väska & en stor halsduk, och skinnbyxor så jäkla snygga (INGA LACKIGA)

kmr en liten update när jag har sminkat klart mig :) ''dagens outfit'' inlägg har ju vart såå kass på det ;)

kisses and hugs

Smink: Primer!

Dessa primers är från smashbox och så här fungerar dem...

Rosa(Blend): jämnar ut hudtonen, suddar ut missfärgningar, mörka fläckar.
Grön(Adjust): Reducerar röda toner och irriterad hud.
Lila(Balance) : ljusar upp tråkig & gulblek hud.




direktlänk -> Primers

godnatt sweets!



nån mer än jag som vill ha en liten bebis? så gosiga & söta små liv:)

VILL NI TJÄNA PENGAR?!

vill ni tjäna pengar ganska enkelt ? gå in på Vill du tjäna pengar på din hemsida/blogg? & bli medlem sen lägger du ut annons på din blogg & såå drar du in pengar för varje klickning :) bra att få ut lite extra 100 lappar varje månad:) jag har tjänat faktiskt ganska mycket för att va en ny blogg typ :) gått bra för mig! :)

money honey, we all love many, everyone want it and need it!





no puede soportar...

varje helg dag in & dag ut så är jag hemma eller antingen med en vän men ALDRIG festar längre, orkar helt enkelt inte när jag kommer hem 6 varje dag från skolan.. men det beror också på att jag helt enkelt inte gillar folken i denna stad, en stad där alla känner alla typ. trivs ens inte här (göttmos att jag slipper dem när jag flyttar nästa år) jag flyttar till jönköping om det nu finns nån ledig lägenhet så jävla få om det nu, endast T O L V lediga lägenheter nu :o hoppas det ändras nästa år alltså, för jag ska ha en och en fin också!!!:)

äntligen friiiiidaaayyyy föresten ! :D iiiilllgoettt, sova ut ordentligt, låter sjukt härligt! så gonatt typ..
ZZzzz, haha ser en bild framför mig när jag bara gönatt och lägger ner huvet och somnar, haha. fast de var inte kul kanske, men den inblicken jag får är ful!

ne fy. hatar att skriva långa ovettiga inlägg.. så kerv på er och ett fåtal cambilder(fortf. ingen kamerasladd hittad så jag kan inte lägga in kamera bilder) leverer jag hääärrr........


söt?


on the train home, sweet home..

in tha school på spanska lektionen..



scuul...

nu säger jag tack & hej för mig återkommer om 10 minuter en kvart ( imorgon )
kanske gör ett inlägg till lite senare :) cya sweeteees!

balfoton

här kommer en bildbomb innan balen:)

lives in 1800..

black'n'white photo

black'n'white photo

happy and colourful..

älskar den här bilden på Martina, den ger glädje för mig :) hihi

sen så.. ballade vi ur



Martina & krisse

jag fraiiising ihjäl typ då :) iskallt vare!

hahah.. jag & kristoffer :)



sloooot! kysshej så länge

haha! jag stör mig på mig själv ;)



( skulle bara göra en test video )

Kappor & bikerjackor

Höstens trend är kappor framförallt, fuskpäls, bikerjackor.. färgen är militär grön/ gulgrön, brun, beige, alla jordfärger. jackorna från burberry har verkligen fått till det med jackorna & färgerna, illnice!



sista bilden är en jacka från Monki, jag gillar den, älskar färgen & bruna knapparna till med militär gröna ''skinnfickor'' och det är ett bra pris för de som inte vill lägga ut allt för mycket pengar på en jacka :)

btw, om monki gå in & kika sidan på deras gryma kollektion, grymma kläder för bra pris kan inte bli bättre! (om man jämför med ex. ALEXANDER WANGs kläder som ser ganska likt ut på vissa) men om ni går in på monkis sida så älskar jag season spirit & Windy woods kläderna och tycker att dot to do är är också nice:)

hittade även dessa äckligt snygga skorna :)



Ngn mer än jag som blir riktigt sugen på att köpa & slösa en jävla massa pengar ? (lite svårt för mig när jag inte har ett enda öre förens i slutet av månaden)

sitter på bussen

påväg till skolan, ska ha spanska i 3h & jag är typ själv i min klass som går det, men finns ju fler klasser så är ju inte helt själv precis & Megan är där oxå :)

Ni som älskar kläder & framförallt mode och inte läser Elin klings blogg så gör det, super bra smak och tar alltid fram det främsta inom modet & det unika :) här är hennes blogg: http://stylebykling.tv4.se/ check it out!

love her style :)

snart framme i jkpg så bäst att sluta skriva. pusshej

Idol

hoooola amigos!

jag kom hem 5 idag, å såå häärtligt! 1h gör faktiskt ganska mycket

har nyss käkat upp mit lilla godis jag hade kvar från igår & käkat kex med choklad för jag har varit as choklad sugen..
alltid så när jag ska ha mens.. nu ska jag snart hämta min varma oboy & sätta på det missade idol avsnittet & bara mysa :) här får ni en liten bildbomb från idag i skolan & tåget :)

hade superduper!!! & glöm inte att jag ska göra en massa inlägg i helgen för att ta igen det jag missar på veckorna!! Cyaaaaa guys:D

puss♥


Missade idol

så får bli att kika på det i bussen i morgon till skolan, tar ju exakt 1h till skolan så blir perfekt.. fast jag blir ganska lätt åksjuk så det är inte så kul :( men men.. har inte kunnat lägga in bilder på kameran till datan för visste fan inte att en apple macbook data (som har allt, typ) INTE hade nån sån där minneskort sak som man kan stoppa in minneskortet i datan & importera bilder?!

så hittar inte min sladd för att föra in bilderna.. ska leta i morgon efter skolan, blir ganska dålig uppdatering nu när jag har skola, kommer hem 6.. vill lixom inte uppdatera utan bilder & snabba inlägg blir som sagt korta man hinner inte skriva mkt.. så tar igen allt i helgen, en bildbomb låter bra va?;) & en massa kuligheter !

men ska göra mig i ordning inför läggdax (säger man så?), somnar snart framför datan ju.. går upp varje morgon 5 & kommer hem 6, 13 h är ganska slitsamt ! så nuu så ska jag sova.. nattinatti♥

Älskar Reginas vackra välgjorda låtar!



hon är nästan bara nästan lika bra som min älskade James Morrison ;) fast han är snäppet bättre, för han har mer låtar som är bra! Regina har bara ett fåtal som jag lyssnar på men de är fina gjorda :)

My dreamboy!

Han är så sjukt äckligt fucking snygggg!!!!
åååh vill ha hannnnnnn, smälter ! haha. ne asså han är riktigt het..
när jag ser bild på han eller ser han på tv så blir jag som vilken fjortis som helst som
skriker när de ser ex. kissie ?! haha dåligt exempel kanske :)
älska

...

Sitter på tåget hem & hoppas innerligt att jag hinner med bussen som går halv 5 om inte så går nästa buss halv 7 & så länge kan jag inte vänta!! iallafall, har bloggat sjukt lite & tråkiga inlägg idag för jag var i skolan & hinner inte ladda upp bilder & sånt och skriva mycket.. men bara för vi hade korta raster, när jag kommer hem blir det förmodligen lite roligare inlägg och bilder & sånt som jag ska ladda upp:) så glöm inte kika in lite senare sen :) hoppas ni haft en toppen dag & glöm inte kika på idol ikväll :)

massor kramisar ♥

I salongen & ska göra makeup på varann nu!



(trött & sliten)

snabbt inlägg

sitter i salongen mitt i stan & vi väntar på mat, vi ska sminka & sånt idag, tror jag =)

hinner inte skriva mer.. puss

Sitter på bussen & lyssnar på..

The Homeless, gammal men bra :)


Godnight angels!



(söting eller vad?)

tjohoo!

nu sitter jag i min lilla soffa med syster & ska snart kika på biggest looser, tycker inte om det så mycket men syrran gillar det programmet :) har vart ute & gått på berget förut, skönt vare.. iaf efter! ne nu skiter jag i att skriva mer har inte gjort ngt intressant idag så onödigt att skriva det.. bara tråkigt med massa text att läsa, jag vet :) ska börja med att lägga ut mer bilder & inte cambilder bara, ska börja med att ta bilder på min kamera.. har vart för lat för att använda den när det har funnits en cam ;) Ne skulle inte jag sluta skriva eller? hehe.. aja bye bye!! nattiiiss på er <3


Veckans trend nr 2

Kunde inte hålla mig så tog i rejält och gjorde för den här gången veckans trend 2 gånger på raken:)

Veckans trend2# är : Smycken i form utav söta djur!

Höstens trend handlar mycket om jordens färger och natur och då passar inte mindre än söta djur som dekoration, till halsband, armband, örhängen & den populära ringen! (ringen har blivit och är mycket populär trend och kommer hålla i sig ett tag framöver)

Här är bild på de fina djurformade smyck kollektionen:)

Här är 4 bilder på en av höstens trend! hiss eller diss?




Nu kör jag igång med...

Veckans trend!

Förra året var det super populärt med blekta ögonbryn! nu ska ni få veta..
DET håller fortfarande i sig i höst & vinter! det är superläckert med blekta ögonbryn, fast det är inte på alla det passar på.. man ska ha en ganska poslinshy och inte för brun om man ska passa i denna trend & INTE för mörkhårig, helts blond ska man va..

Vad tycker ni ? läckert eller fasandsfullt fult? ;)




Jag är din bäste vän!

Hey cowboy!!!
Sitter här och skriver in lite om ansiktsform & färglära som vi har skrivit på stylist lektionerna, vi skulle lägga in det på våra datorer så nu är det gjort =)

Snart kommer den nya kategorin : VECKANS TREND! missa inte :)

så länge kan ni få den här låten från Toy story som gör en på bra humör:) iaf. för mig!..




halo!!

godmorgon! antar att de flesta är påväg till skolan.. själv så är man hemma & har ont i sin lilla mage "lilla & lilla" vet jag inte men ;) nyss när jag låg i sängen så såg jag nån brun tuss! som jag trodde det var så tänkte ta bort den och när jag väl ska ta i den så märker jag att det är en gigantisk spindel!!!! får panik och syrran får komma & ta bort den, så nu vågar inte jag ligga i min säng typ resten utav dagen.. åh fy vad äcklig den va!

här får ni några bilder på mig som jag tog precis nu.. sminkad för att jag hade tänkt att gå till skolan tills min mage började göra ont!

(varför jag har haft cambilder rätt ofta är för att jag inte har ngr kamerabilder på den här datan eftersom den är 7dagar gammal & inte tagit ngr kort med min kamera.. har alla mina bilder på min gamla dator och har inte haft lusten att använda den när jag har min fina vita älskling!) och fråga mig inte varför jag gör tummen & ser skit glad ut på vissa bilder.. för det är ju för jag är hemma, de fattar ni la :) skämt å sido! ;) btw min tumme ser cpeee ut på bilden?!




Det kliar i fingrarna!!

sitter & kikar på olika sidor på kläder, banne mig vad jag vill ha mina pengar nu!!! får sluta kolla för jag märker att jag inte klarar av det.. blir såå sugen på att klicka hem allt snyggt man ser, men icke sa nicke .. snålt i ponkan, har inte ens ett öre.. btw om ören! glöm inte samla in alla era ören innan datumet går ut på dom ;) då går dem ej att använda!
bara en liten påminnelse=) pusselipuss


Tweety !

hola !!

nu är helgen över & det känns ju..kul!
väntar på sarris :) ne har inget att skriva mer än att jag fick syn på ellos reklam på tv.. och säger bara att ni ska in & kia på deras sida, massa fint ju!! dem har en kollektion som heter Fairy folks och är inspiration från naturen, skogen & sagorna.. det är det som handlar mycket om i höst!:) vi har pratat om det på stylist lektionerna så jag vet ;)
man ska ha mycket jordnära färger & militärgrön, läder, fakepäls är fortfarande kvar oxå:)

Jag ska ha en kategori om veckans trend kanske? ;) kan va allt från sminkning, kläder, frisyr, smycken ? låter väll bra=)

Industrial i örat!

..ska jag haffa mig :) har redan ett hål uppe i örat, fattas bara ett till :)
det är sjukt snyggt!!! eller vad tycker ni ?


Godmorgon!!

börjar mitt inlägg med ett skönt videoklipp!
Laughing parrot! hur skön? vill med ha en papegoja =)

59 frågor om mig

eftersom jag har lite bloggtorka så kan jag svara på 59 frågor om mig.
1. Hur gammal är du om fem år? 21år och 9 månader.
2. Vem var den sista du träffade? Farmor
3. Hur lång är du? 1.67cm sist jag mätte och det var ett tag sen.
4. Vilken var den senaste film du såg? Eclipse 
5. Vem ringde du senast? Mami 
6. Ditt senaste sms och till vem? Aha oki:) till Malin 
7. Vad är helgens planer? helgen är över snart :(
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på.. sms kan man ju inte få ut så mycket på!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? hm..somras alltså 2 månader sedan
11. Vilken ögonfärg har du? gröna med brunt.. eller ett öga är halvt brunt.. lite ovanliga ögon
12. När vaknade du idag? 11
13. Har du någon gång hittat en katt? ja massa gng
14. Vilken är din favoritplats? new york gatan(saknar det otroligt) 
15. Vilken plats föredrar du minst? mitt ute i havet när det finns massa otäcka fiskar som t.ex. hajar :( ryser!!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? paris, har fått jobb där inom stylisten & bor även där! (vilken dröm:D)
17. Vad skrämde dig som barn? jag är barn.. men typ, andar? fast jag var ganska orädd av mig utanpå, men ändå rädd inombords fast inte folk visste det!
18. Vem fick dig att skratta senast? Martina!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? jag är för ung för att ens veta vad det är ? :P
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar ffs!!:D TVÅ.. dendu! 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med en stor t-shirt & shorts! fast inte underkläderna..
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4st
23. Hur många landskap har du bott i? ett.. eller vadå landskap ? haha 0 IQ
24. Har du någon gång spytt på någon? nej inte på ngn? varför skulle ja?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor!!
26. Är du social? sådär
27. Vilken är din favoritglass? ojjj svår fråga.. älskar den mesta glassen.. fast Ben & jerrys äger det mesta! ska springa och hämta glass nu, blev otroligt sugen på det!!:)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? lägga in på sparkontot och använda det till senare sen när jag gör ett eget litet företag :) fast ungefär 50 000kr skulle jag ha så jag kunde köpa en massa kläder oså :)
29. Tycker du om kinamat? ja all kinamat utom kött.. älskar sushiiii!:D
30. Tycker du om kaffe? älskart
31. Vad dricker du till frukost? antingen grönt te, kaffe eller varm obòy :)
32. Sover du på någon särskild sida? höger eller vänster, hatar att ligga på magen eller rygg..går ju inte sova då:o
33. Kan du spela poker? öh.. ne fattar ingeting! 
34. Tycker du om att mysa? jaaa älskar det:D
35. Är du en beroendemänniska? ja av exempel data ;)
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja 3 st..
37. Vill du ha barn? JA! 1,2st:) fast ibland hatar jag barn..
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska ganska bra, läser spanska men har inte läst mycket ännu..
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja ngr gng :)
40. Föredrar du havet eller en pool? både och! är lite rädd för havets djur bara! 
41. Vad spenderar du helst pengar på? KLÄÄÄR!
42. Äger du dyra smycken? nja, är ingen smyckmänniska precis.. men nått dyrt har ja väll
43. Har du någon gång testat narkotika? haha ne
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? räka
45. Vem är den roligaste människan du känner? syrran Sara, störtskön! men finns fler!
46. Välj ett ärr på din kropp? längst ner på höger sidan av magen där blindtarmen sitter, fast inte på mig längre ;)
47. Vad har du för ringsignal? My homeless 
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? ja, när jag var en liten bebis, as söta :)
49. Flirtar du mycket? nja ;)
50. Vart togs din profilbild? i sandras lägenhet i göteborg :)
51. Kan du byta olja på bilen? vet inte faktiskt, aldrig testat, men kan det på en gräsklippare ;)
52. Har du fått fortkörningsböter? haha nej, men hade nog fått om det hade vart nån polis i närheten när jag körde pappas bil i full fart på gärdet :D hade as sköj! (var typ 12 år)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Marley and me(i 9:an. haha), tror ja?
54. Läser du dagstidningen? ja ibland :)
55. Prenumererar du på någon tidning? nej gjorde det nyss.. veckorevyn.
56. Dansar du i bilen? haha nejje? går det ens? får ju fasiken inte plats!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm, Mix megapol.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? stylistlektion, så skrev om olika kroppsfigurer & vad de passar i för kläder!
59. När var du i kyrkan senast? när min syssling döptes för 6år sedan.. tror ja de va?

medan jag är sjuk..

så får ni lite tråkiga cam bilder!

SÅ!!

nu vet jag hur man gör.. var visst riktigt enkelt :) för ni som inte vet hur man laddar upp ett videoklipp på bloggen så kan jag förklara hur jag gjorde:) jag gjorde det på youtube ..
  • Gå in på den videon du vill ladda upp
  • nedanför klippet så står det "<bädda in>" tryck på det!
  • sen kommer det upp en massa kod!
  • kopiera hela koden
  • Gå in på din blogg & gör ett nytt inlägg
  • bredvid träet där du bifogar bild i inlägget så står det HTML tryck där och klistra in koden bara!
  • Tryck på uppdatera sen spara inlägget så har du det i bloggen :)
Men här kommer mitt första (kassa) lilla videoinlägg.. pusshej

En av mina favorit låtar som liten...


hey!

Försöker ladda upp ett videoinlägg.. men går tyvärr inte :( ska försöka så det kommer upp senare sen.
btw ang min låt (cover) ångrade mig och kommer inte att ladda upp det ;) för jag låter som en hes gås ! ;) inte fint ngnstans:) men lovar kommer sen när jag frisknar till.. kanske dra med min syrra oxå så hon & jag gör en cover ihop=)
usch känner mig så tråkig nu inte kunnat ta dagens outfit eller något för har bara strosat runt med mina myskläder & det vill ju ingen se precis;) och jag har bara gjort astråkiga inlägg.. men lovar blir bättring på det :)
pussilipussss

slänger in ett inlägg innan läggdags!

En sommardag då jag bar this! ofixad & tog en enkel outfit:) lite frökenaktig över det hela;) haha
Linne- Lindex
Kjol- made by me! hemmagjort :)
kjolen är marinblå men syns inte på bilden..
natti alligators!

tips

hösten är här och man behöver lite nytt i garderoben kanske?
ex. bra skor!! det hittar ni (enligt mig) på vegabond dem har riktigt bra kvalite på skorna som håller i höstligt väder, regnigt oså :) så därför är dem lite dyrare än kanske vanliga skor, fast man vinner på det i längden, för vanliga skor brukar slitas mer.. som ex om man köper på "Din sko"
Om man vill ha lite fina nya kläder och vill inte slösa flera hundra på en tröjja så finna ju Bubbleroom.se, finns lite allt i ett. Både billigt & dyrt, men ändå bra kvalite på kläderna :)
sen finns ju lite allt möjligt på :
  • Modekungen.com
  • Chicy.se
  • Eleven.se (inga kläder, men dock massa andra skit bra produkter)
  • Halens.se (jackor för bra priser)
  • Have2have.com (skit billiga skor PLUS fri frakt över 300kr, hur bra?)
  • Ellos.se (billiga jackor och sådant)
  • nelly.com (billigt)
m.m finns en hel drös med sidor som jag kan tipsa er om, säg bara till vad ni söker ex. billiga byxor men även snygga osv. ja ni fattar grejen! SLÄNG IN EN KOMMENTAR BARA så fixar jag det!;)

hihihi

fortfarande det här med min nya data tryckte på en sak när jag skulle ta kort på camen då blev bilden såhär..niiiice..lite ljus, ja jag vet :) & en tröttis framför kamralinsen är det också :) GODNATT angels!..
eller får se om jag sover annars kmr det ett inlägg senare.. maybe baby!

sorry

Låten kommer i morgon tog lite längre tid än vad jag trodde ;) har som sagt en ny data(Apple Macbook) en ny sida där man fixar med musiken & jag försöker lära mig alla dessa knappar osv. men min farmor har tagit upp min tid så hon har dratt till med 5-7 låtar för hon tyckte det var så kul, hon trodde inte hon var så bra heller ;) hon sa även att hon skulle komma på en låt tills i morgon som hon kunde sjunga ;) dock förstör jag hennes inspelningar när jag börjar asflabba bara för jag måste va tyst & hon börjar asflabba oxå detklart så hon sa till mig att jag får nästan spela in i ett rum själv för annars börjar vi bara skratta :) hihi gulliga farmor ÄLSKAR HENNE SÅ MYCKET !<3
SÅ! det är andra saken varför min låt är försenad tills i morgon;) kysshej

VET NI!!

nej de gör ni inte.. men ni ska få veta,

det är så att kissie, dessie, hugo & paow har alla gjort en låt kenza har sjungit & vad har ja ?
så nu tänkte jag att jag tänkte spela in en låt, en cover då för jag är nog en usel sångskrivare. MEN jag ska sjunga.. & hur det går får ni höra sen så kika in senare sen :D p.s jag är förkyld & då menar jag med att jag är lite hes.. men jag gört ändå :)
seeyaaa later alligators! poooosssssssssss

slänger in en bild medan ;)



cheez cruncherz

har har slått på stort, fick ett ryck & sprang in på netto & haffa mig chips, cheez cruncherz(har tänkt på dem hela veckan) och en godis påse med massa choklad såna där runda saker :) mums! fast nu mår jag faktiskt lite illa :( kan bero på att jag har hällt i mig choklad cheezen & chips.. här får ni två ofixade snygga bilder ;) HAHA fifan.. men jag bjur på dom!!!
stolt håller jag i mina efterlängtade cheeeezzz cruncherz! :)

"dagens outfit"

Gina Tricot outfit, billig & bra !
Kjol- (gammal) från gina tricot
T-shirten- Gina Tricot
Strumpbyxor- Lindex

godmorgon sweetheart

vaknade pigg & ganska glad idag så då menas det att jag vakna på rätt sida tror de var vänster sidan jag vakna på ;) min tur sida!! hihi*

kommer med dagens outfit idag snart. Tog det första bästa för vi går typ bara 2-3 h idag så orka inte leta så mycket=)

puss&kram ..sålänge!

balen i 9:an

saknar klassen men ändå inte men..fast jo eller vi hade iallafall fina minnen ihop!:)
en liten bild på Martina & jag innan balen, rätt oseriös tagen & mina ben ser korta & äckligt tjocka ut! men men, orkar inte ladda upp ngn annan just nu eller rättare sagt hinner inte, ska hoppa i säng! Nattiiisss


jag kan va lika ego som alla andra..om inte värre!




en sak om mig är att jag älskar att måla & är väldigt kreativ av mig, fast det blev två saker! ;)

en av mina skisser...




en sommaroutfit

som jag bar i somras! ja ve att jag ser fett flöt ut i facet! men ..de skiter la ja i :D



HUGS&KISSES

stylist

hela dagen som sagt... nu blir det snart att testa lite olika flätor på dockorna :)

"everyone have bad times..and just hope for good times"


Apple Macbook

älskar min nya vita älskling :)
var tvungen att testa camen på den...
en sliten Tina & jag på tåget hem från skolan :)

schuuul

idag ÄNTLIGEN hade vi turen på vår sida.. missade inte det tidiga tåget hem från skolan S K Ö N T ! så ska det va :D
I morgon är det stylist hela dagen, jobbar lite med färganalys & ansiktsformer osv. att vara stylist, makeup artist m.m är faktiskt riktigt svårt, kläderna ska passa med hur man är byggt vilka axlar man har och om man är kall eller varm då ska man ha bestämda färger ex. väldigt komplicerat så gäller att lyssna på lektionerna så vi vet sen när vi ska börja sminka & så :)
nog om skolan.. ska börja ta dagens ''outfits'' bilder, har inte haft orken ;) men de kommer!
& min design är aaaasssful jag vet! ska fixa när jag har lärt mig lite mer, alla dessa koder & grejer förvirrar mig men jag kan om jag sätter mig in it riktigt=)
ska sluta skriva nu när jag inte har ngt intressant ändå.. P&K

KISSIE

nu var det de här med kissie.. har hon rakat av håret (på halva sidan) eller whooot?!

de återstår att se, om hon nu kan lägga ut någon bild på andra ansiktshalvan!!!!!

OM hon har det är det modigt gjort utav sveriges största bloggerska tycker jag, & för den delen raka av det själv som hon gjorde på bilden (om den inte är fejkad)

ne nu ska jag till skolan. heys

RSS 2.0